Blog

Stockholm

XLENT X Metoouppropen

Nu har du som är student möjligheten att prova på hur det är att arbeta som IT-konsult, träffa framtida kollegor och samtidigt göra något bra!

Varje år arrangeras XLENT Bootcamp där XLENT, tillsammans med ett flertal studenter och en organisation som jobbar för ett gott ändamål, utvecklar ett digitalt verktyg med syfte att användas i organisationens verksamhet. 2019 års bootcamp går av stapeln lördagen den 25:e maj i Stockholm.

Vad går XLENT Bootcamp ut på?

Som deltagare i XLENT Bootcamp 2019 kommer du att få jobba tillsammans med IT-konsulter på XLENT för att utveckla en webbapplikation som ett komplement till Samordningen Metoouppropens nuvarande websida.

Representanter från Samordningen Metoouppropen kommer att finnas på plats för att specificera och diskutera krav, och tillsammans kommer vi att översätta dessa till konkreta utvecklingspunkter och genomföra ett par utvecklingssprintar – allt på en dag!

XLENT bjuder på mat och dryck under dagen och som avslutning går vi ut och äter middag tillsammans. Mer information om XLENT Bootcamp finns på Facebook och LinkedIn.